T. 0183630218
header
Over ons

Over ons

Home Technics

Geen kolen, olie en gas meer, maar de inzet van natuurlijke, duurzame energiebronnen zoals zon, wind, water en aarde. Home Technics is de schakel naar een nieuw, energieneutraal tijdperk.

Home Technics is een adviesbureau voor technische installaties in gebouwen. En vooral een gewaardeerde en gerespecteerde speler in de markt van duurzame energie. Energie-neutrale of energiezuinige ambities van opdrachtgevers vertalen wij naar concrete plannen door de inzet van slimme techniek.

We realiseren projecten van het eerste idee tot het eindresultaat. Ook begeleiden we (onderdelen van) projecten als adviseur en/of specialist. We werken samen met bouwbedrijven, woningcorporaties en particulieren.

Suntechnics

Met ons nevenbedrijf Suntechnics realiseren we complete zonne-energie projecten op maat. Wij helpen u de juiste keuze te maken uit alle aanbieders en pakketten zodat u het hoogste rendement behaald uit uw zonnepanelen en uw investering. Zie voor meer informatie: www.suntechnics.nl.

Groenwaarts

Wij zijn aangesloten bij Groenwaarts, een coöperatie van samenwerkende installatiebedrijven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en houdt zich bezig met energiebesparing en duurzame energieoplossingen. Deze bedrijven zijn een samenwerking gestart om onder andere kennis uit te wisselen en duurzaamheid in de regio te versterken. Zie voor meer informatie: www.groenwaarts.nl

Ecoflex

Samen met onze partner DB Holding uit Nieuw Lekkerland ontwikkelen we 100% energieneutrale, flexibele en ecologische nieuwbouw. Gebouwd van warm ecobeton, optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en warmtepomp. De ecoflex woningen worden onder architectuur ontwikkeld in drie modellen voor alle doelgroepen. Voor meer informatie bel Marcel van Vugt. De nieuwe site www.ecoflexwonen.nl is in ontwikkeling.