T. 0183630218
header
Diensten

Diensten

Home Technics vertaalt uw energie-neutrale en energiezuinige ambities voor nieuwbouw en bestaande bouw naar concrete plannen. We realiseren maatwerk voor uw projecten: aan de hand van uw persoonlijke wensen, doelstellingen en budget stellen we een plan op om te komen tot het beste rendement.

Wij fungeren als aanspreekpunt voor advies over verwarming, ventilatie, sanitair en elektrotechniek en via samenwerking met specialisten ook voor bouwfysica brandbeveiliging en akoestiek.

We staan u bij met onder andere:

  • De inzet van niet eindige (duurzame) energiebronnen zoals zon, wind, water en aarde voor het verwarmen en koelen van gebouwen.
  • Slimme integratie van klimaatsystemen in gebouwen met een heldere langetermijnvisie.
  • Een zo gering mogelijke milieubelasting creëren.
  • Een zo gezond en comfortabel mogelijk binnenklimaat creëren.
  • Complexe technieken zo begrijpelijk mogelijk vertalen naar de klant.
Suntechnics

Met ons nevenbedrijf Suntechnics realiseren we complete zonne-energie projecten op maat. Wij helpen u de juiste keuze te maken uit alle aanbieders en pakketten zodat u het hoogste rendement behaald uit uw zonnepanelen en uw investering. Zie voor meer informatie: www.suntechnics.nl.

Groenwaarts

Wij zijn aangesloten bij Groenwaarts, een coöperatie van samenwerkende installatiebedrijven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en houdt zich bezig met energiebesparing en duurzame energieoplossingen. Deze bedrijven zijn een samenwerking gestart om onder andere kennis uit te wisselen en duurzaamheid in de regio te versterken. Zie voor meer informatie: www.groenwaarts.nl

Ecoflex

Samen met onze partner DB Holding uit Nieuw Lekkerland ontwikkelen we 100% energieneutrale, flexibele en ecologische nieuwbouw. Gebouwd van warm ecobeton, optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en warmtepomp. De ecoflex woningen worden onder architectuur ontwikkeld in drie modellen voor alle doelgroepen. Voor meer informatie bel Marcel van Vugt. De nieuwe site www.ecoflexwonen.nl is in ontwikkeling.